Giambattista Valli

Женствена и романтична колекция от Giambattista Valli

27 януари 2015

Седмицата на висшата мода в Париж продължава да владее умовете на милиони, а дефилетата следват едно след друго – следващо по ред бе ревюто на сравнително младия, но изключително успешен и талантлив дизайнер Джамбатиста Вали. Французинът с италиански произход е останал верен на стила си, като отново е заложил на непреходната женственост и романтика. Giambattista Valli представи на модния подиум модели в прекрасни тоалети, изработени от тъкани, излъчващи светлина и украсени с любимите на дизайнера цветни принтове и бродерии.

Сред акцентите в колекцията бяха: прозрачни черни воали и копринени пандели, завързани на главите на моделите. Цветовата палитра, представена от Valli, бе наистина минималистична: дизайнерът е заложил на комбинацията между бяло и черно, като трябва да признаем, че е успял да вдъхне нов живот на това цветово дуо. За блясък и доза разнообразие видяхме и тоалети в различни нюанси на розовото.

Друг важен момент в колекцията са цветята – прекрасни и омагьосващи погледа, особено ако те са ръчно изработени от Giambattista Valli. Дизайнерът използва цветната тема отново и отново. Представените образи, сякаш се преплитат с тези от миналия сезон, но запазват своята индивидуалност и уникалност. Прозрачните материи и щраусовите пера правят дрехите въздушни и изключително деликатни, а пришите по тъканите орхидеи добавят още повече женственост и деликатност.

В челните редици на дефилето видяхме: Ана Уинтур , Франка Соцани, съпругата на Колин Фърт – Либия, Даша Жукова, Елена Перминов и много други.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

Снимки: Giambattista Valli

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)