DSC_0265

Жеравна очаква Кобрата

17 август 2016

Остават броени дни до най-българският, най-атрактивният и интересен фолклорен фестивал у нас – Фестивала на народната носия Жеравна.

DSC_0123-880x586

Фестивал на народната носия Жеравна 2015

И тази година, ние, целият екип на In LIFE TV ще бъдем в областта Добромерица край Жеравна и ще предаваме На ЖИВО за всички вас невероятната феерия от цветове и традиции. Три дни – 19, 20 и 21 август, три дни, които ще завладеят сетивата на всички нас със силата и красотата на българския фолклор.

IMG_9430

Бояна Шарлопова, Стефан Шарлопов и Весела Барбукова на Жеравна 2015

IMG_9463

Николай Вълканов и Симеон Пешов пред камерите на In LIFE на Жеравна 2015

По традиция много ВИП българи – министри, политици, бизнесмени и популярни личности се включват в магията на фестивала. Те, разбира се, спазват и задължителното условие за участие – фолклорна носия. Миналата година видяхме облечени в красиви български носии Цветан Цветанов, министър Десислава Танева, Валери Симеонов, бизнесмените и спонсори на фестивала Димитър Барбуков, Стефан Шарлопов, Николай Вълканов, Симеон Пешов и много други. Тази година по вряка вероятност ще ги видим отново.

kubrat-880x592

Но към групата на патриотите, подкрепящи фолклорните ни традиции, тази година се очаква да се присъедини и Кубрат Пулев. В няколко срещи с Христо Димитров – вдъхновител и създател на фестивала, Кобрата е заявил намерението си да присъства на тазгодишното издание на Жеравна, съобщиха организаторите.

В трепнещо очакване сме за красивата българска народна приказка, която ни предстои да сътворим всички ние след броени дни.  

„Жеравна 2016″ – пряко по In Life TV! Начало – 19 август, 18.30 часа!

Остават броени часове до най-очакваното и българско събитие в годината. И тъй като винаги сме били верни на традицията да ви докосваме до истински стойностните неща в живота, и този път ще ви направим преки свидетели на магията, наречена „Международен фестивал на фолклорната носия Жеравна 2016“ !

Очаквайте на живо само и единствено по In Life TV най-интересните и вълнуващи моменти, посветени на българските традиции, носии и фолклор – начало, петък, 19 август – от 18.30 часа.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)