Кубрат Пулев и Джени Суше целувка

Жертвата на Кубрат Пулев нае топ адвокат да вземе лиценза му

30 март 2019

Скандалът около боксовия ни шампион Кубрат Пулев и репортерката Джени Суши се разраства все повече, а проблемът е, че може да има и сериозни последици около кариерата на българина. Както е известно, след края на двубоя между Кобрата и румънския му опонент Богдан Дину, той даде интервю на Суши, по време на което спонтанно я целуна по устата.

Сега тя е наела адвокатката Глория Алред, която да движи делото й срещу Пулев. Алред е специалистка в защитата на правата на жените и се занимава с това от няколко десетилетия. Тя е адвокат на 33 жени, които обвиняват Бил Козби в сексуален тормоз и на една, която отправя обвинения към Доналд Тръмп. Имала е дела срещу Чарли Шийн, Тайгър Уудс и Еди Мърфи. Популярността й стигна дотам, че през миналата година Netflix пусна документален филм за нея.

Джени Суши е добре известна като "гол модел"...

Джени Суши е добре известна като „гол модел“…

При обявяването на новината на пресконференция, Суши заяви, че целувката по устата не е била единственото неприемливо действие на Пулев. След интервюто той си е позволил да я опипа по задника, което я е накарало да се почувства много дискомфортно.

Осъзнавайки, че може да си навлече неприятности, Кобрата бил помолил репортерката да изреже въпросната целувка от материала, но тя е отказала да го направи, а видеото бързо се превърна в хит в интернет и предизвика разнопосочни реакции. Доколко думите й са истина, можем само да гадаем, особено след като свидетели са я видяли в интимни действия с няколко други мъже във вечерта на партито.

„Никоя жена не заслужава подобно отношение. Ние не сме приятели и не сме в романтична връзка. Г-н Пулев нямаше право да ме целува“, изтъкна Джени Суши. Пред медиите Глория Олред заяви, че ще настоява за сериозно разследване на случая и ще иска отнемане на лиценза на Пулев. При завръщането си в София той не беше притеснен от случката. Според него всичко е било шега, а г-ца Суши се опитва да се възползва от известността му и да си направи реклама. Думите му бяха потвърдени и от брат му, Тервел Пулев, а мениджърът му бе категоричен, че шансът да вземат лиценза му е минимален.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)