Живите плакати на "Вдън горите"

Живите плакати на „Вдън горите“

06 ноември 2014

Into The Woods на „Дисни“ екранизира мюзикъла от Стивън Сондхайм „Вдън горите“ (1987 г.), по приказките за Пепеляшка, Червената шапчица, Рапунцел, Джак и бобеното зърно… Както вече ви съобщихме през август, режисьор на екранизацията е Роб Маршал („Чикаго“). Филмът тръгва по кината след Коледа.

А преди часове излязоха анимираните плакати, рекламиращи музикалната приказка. Да, няма грешка, прочетохте правилно – анимирани! Технологиите се развиват изключително бързо и с всяка изминала година създателите на филми изненадват публиката с новости. Не бе толкова отдавна времето, когато видяхме 3D-плаката за филма Insurgent, сега е време да оценим усилията на екипа на филма, режисиран от Роб Маршал.

Десет изображения показват Мерил Стрийп като злата вещица, Джеймс Кордън и Емили Блънт в ролите на пекаря и жена му, станали жертва на магията й, Джони Деп в ролята на Големият лош вълк, Крис Пайн и Ана Кендрик в ролите на принца и Пепеляшка,  Кристин Барански, пък е мащехата на Пепеляшка. 14-годишният Даниел Хътълстоун, който игра Гаврош в „Клетниците“, е Джак, а в майка му се превъплъщава Трейси Улман. Макензи Моузи („Дързост и красота“) е Рапунцел, а нейният принц – Били Магнусен („Докато свят светува“).

Както вече знаете, филмът разказва историята на един хлебар и съпругата му, които злата вещица е проклела да не могат да имат деца. В борбата си с проклятието те преминават  през магическата гора и се срещат с Червената шапчица, Вълкът, Пепеляшка, Рапунцел и други приказни герои.

Сега, обаче, е време да разгледате внимателно плакатите. Навсякъде ще намерите „съживени“ елементи – движещи се сенки, падащи листа, отражения… Видяхте ли ги?

Живите плакати на "Вдън горите"


20141106-plakat-4

20141106-plakat-5

20141106-plakat-6

20141106-plakat-7

20141106-plakat-8

20141106-plakat-9

20141106-plakat-10

20141106-plakat-1

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)