20150404-alves-13

Живият Кен (видео)

06 април 2015

„Живият Кен“ (Human Ken Doll) – под това име е известен на света Родриго Алвеш, 31-годишният стюард, който живее в Лондон.
Своята популярност роденият в Бразилия Родриго придобива след многобройни пластични операции, които, според различни оценки, струват повече от 250 хиляди долара. Като цяло, той е преминал през 30 различни процедури, включително липосукция, ринопластика и имплантиране на филъри и импланти.

След като британските лекари отказали постоянно да осъществяват манипулации върху тялото на Алвеш, той започнал да пътува до Колумбия, където претърпял едни от най-сложните операции. Според източници, именно там Родриго е променил формата на ъглъла на очите и е разширил отвора на устата си, за да може усмивката му да изглежда по-широка.
Той, обаче, не мисли да спира:
„Това е дълъг процес. Веднъж започнал е трудно да бъде спрян. На всичко отгоре, аз съм и перфекционист по природа, което води до лавинообразен ефект.”, Цитира Родриго изданието The Daily Mail.
„Аз все още далеч от идеала. Знам, че не изглеждам все още толкова добре, колкото ми се иска. Но се опитвам да направя всичко, за да постигна целта си на максимум.”

Живият Кен

Живият Кен

20150404-alves-14
В края на януари, Алвеш се превърна в герой на поредното издание на популярното американско риалити шоу Botched, посветено на неуспешни пластични манипулации. Тогава мъжът се обърна към водещите на проекта -д-р Тери Дъброу и Пол Насифф, с молба да му имплантират импланти на гърба. Експертите му отказаха.
„Той искаше да изглежда като Тарзан или Херкулес … той искаше да промени гърба си, така че да няма нужса повече да тренира във фитнес залата.”, сподели за спизание People Дъброу.
Наскоро бе съобщено, че „живият Кен“ ще се появи в новия сезон на шоуто, обаче, като гост. Той ще играе ролята на ментор на един от главните герои.
Засега Алвеш активно участва в различни телевизионни програми и пътува по целия свят. А всяка една промяна той с удоволствие споделя на страница си в Instagram, където, между другото, го следват над 20 хиляди души.

20150404-alves-4

20150404-alves-5

20150404-alves-7

20150404-alves-8

20150404-alves-9

20150404-alves-10

 

Снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)