Живот почти

„Живот почти прекрасен“

30 юли 2018

Последният филм на режисьора Светослав Драганов, познат на зрителите от култовия „Град на мечти“, е една (не)обикновена история за човека зад стереотипа. На 3 август един от неговите герои – Александър Иванов – ще отпразнува най-личния си празник със специална прожекция!

„Живот почти прекрасен“ разказва историята на трима братя, идващи от сложна социална среда. Общото помежду им е тяхната майка и презимето, което им е дала – Лилиеви. С трима различни бащи, отдавна излезли от живота им, момчетата се борят за своето мястото под слънцето макар и майка им вече да я няма.

Най-големият брат, Александър, е фризьор, който обича да се гримира и да участва във фризьорски конкурси. Средният – Божидар се е оттеглил в манастир от суетата на светския живот, но признава, че понякога му е трудно да спазва свещените обети. Най-малкият от тримата – Джими, бивш барман, заминава за Белгия с планове да се ожени за приятелката си.

Еднакви и различни, тримата, заедно с тяхната баба, разказват за и показват живота си – такъв, какъвто е. Спомнят си, мечтаят, почти прекрасно е.

Заповядайте в Домна киното, 3 август от 20:30 ч.

Източник: Фейсбук

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)