Забравете за Moschino! Ред е на McDonald’s!

Забравете за Moschino! Ред е на McDonald’s!

30 март 2015

Вече ви запознахме с парфюма с аромат на хамбургер, който Burger King ще предложи на парфюмерийния пазар. На свой ред компанията McDonald’s стартира първата си собствена колекция от дрехи и предмети за дома с образа на една легенда – сандвича Big Mac.

В дебютната колекция на популярната верига за бързо хранене са включени бельо, дъждобрани, гумени ботуши, одеяла, дрехи за кучета и дори тапети. Всички продукти, както можете да се досетите, са украсени с принта на Big Mac върху бял фон.

Забравете за Moschino! Ред е на McDonald’s!

mc-5

mc-6

 

Цените на предметите в колекцията са между 40 и 60 Евро. И, между другото, още с пускането си много от нещата са били разпродадени, въпреки факта, че от „апетитните“ стоки могат да се възползват засега само жителите и гостите на Швеция.

Тематичната колекция е част от кампанията на Макдоналдс  „Световен ден на шегата“, под надслов –   I’m Lovin It 24 (Обичам го 24 часа), в рамките, на която компанията проведе 24 маркетингови акции в 24 града по света. Например, жителите на Мадрид трябваше да подредят огромен пъзел със снимка на Big Mac, а в Манила се раздаваше безплатно храна.

Всички средства,  събрани по време на кампанията ще бъдат дарени за благотворителност .

mc-2-e1427355367190

mc-3

mc-4

mcdonalds27n-12-web

mcds-lifestyle-2

 

Снимки: McDonald’s

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)