shoofie

Забравете селфистика – на мода са обувките за селфита (видео)

12 юни 2015

Известната американска марка обувки Miz Mooz направи наистина сензационно представяне. От компанията с широка кампания обявиха най-новият си модел обувки за селфита. Точно така, правилно сте прочели, обувки, с помощта на които може да си правите селфита.

selfie-shoes-miz-mooz-10
Тяхната идея е да заменят изцяло популярните в последните години селфистикове или пръчки за селфита, с които държите телефона си на по-голямо разстояние и снимките на самите вас изглеждат по-професионални и добре направени.

selfie-shoes-miz-mooz-9
Техниката зад обувките е проста, но гениална. В предната им част има джоб, в който може да пъхнете телефона си. Така, за да направите перфектното селфи, просто трябва да вдигнете високо крака си. След като приключите със снимките пък, не е необходимо да се чудите къде да приберете досадната пръчка, просто трябва да извадите телефона от обувката си и да продължите с разходката. Как точно „работят“ обувките може да видите във видеото по-долу.

selfie-shoes-miz-mooz-8
Естествено, колкото и уникални да изглеждат, се оказа, че обувките за селфита просто са били хитра шега от страна на компанията. За да „компенсират“ клиентите си обаче, Miz Mooz им предлагат 15% отстъпка.

текст: Елена Михайлова
снимки: Miz Mooz

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)