Братя Кубрат и Тервел Пулеви

Забраниха и на Тервел Пулев да се боксира в Калифорния

06 април 2019

Тервел Пулев също няма да може да се боксира в Калифорния, съобщава специализираният сайт boxrec.com. Причината обаче не е нарушение, както се случи с брат му Кубрат, а контузията в ръката. Според правилниците на щатската атлетическа комисия, здравето на спортиста трябва да бъде предпазено за определен срок, според размера на травмата му.

В случая, Тервел няма да може да се бие на територията на Калифорния до 19 септември 2019 г., съобщава сайтът. Той е счупил костица в ръката си по време на победния бой с Мич Уилямс на 24 март в Коста Меса, но съобщи за контузията едва на следващия ден. Така и двамата братя Пулеви не могат да се боксират в щата за определен период.

Тервел Пулев

Добре, че Тервел не е по интервютата….

Скандалът около Кубрат е голям, след като той целуна репортерката Джени Суши в интервю след победата над румънеца Богдан Дину. Това произведе реакция, обвинения в сексуален тормоз и намеса на топ адвокатка, която пожела лицензът на Пулев да бъде замразен. Това се случи за момента, а казусът ще се разглежда от споменатата комисия на 14 май.

Тогава ще се вземе отношение и по жалбата на щаба на Дину, който иска да бъде променено в негова полза решението за победата на Кобрата. Основанието – нечисти удари, които са помогнали на Пулев да нокаутира румънеца/Dir.Bg.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)