Завърши Luxury Weddings Expo – най-яркото и значимо събитие в сватбената и събитийна индустрия

28 февруари 2017

Преди броени часове завърши най-яркото и значимо събитие в сватбената и събитийна индустрия - Luxury Weddings Expo.

За пореден път организаторите бяха събрали под един порив най-добрите специалисти, които да предложат всичко необходимо за перфектното тържество-сватба, абитуриентски бал, кръщене или юбилей.

TON_6840

Luxury Weddings Expo, всъщност, предложи на посетителите цялостен поглед върху всичко, което превръща празника в още по-прекрасно преживяване.

Фирмите участници представиха най-новите тенденции за сватбени рокли и официални тоалети, “скъпоценни” съвети за красота и стил, най-оригинални решения за място и декорация, фото – и видео – заснемане. Към списъка от широк брой продукти и услуги дори имаше многобройни предложения за сватбени и персонални пътешествия.

TON_6883

Организаторката на форума – Мария Драгижева сподели пред нас, че идеята й е била да събере висококачествените услуги и продукти в сватбената индустрия на едно място, за да бъдат забелязани. Резултатът бе поредното реализирано издание на мащабното изложение Luxury Weddings Expo. Програмата на изложението бе изключително богата и включваше различни дискусии и семинари, презентации  и дори уроци по танци.

TON_6836

TON_6892

Гвоздеят на програма бе   представяне на аранжировки от цветя от световно-известния флорист Pim van den Akker, който пристигна от Холандия и показа новаторски техники пред специално дошлите от цялата страна флористи.

TON_6906

TON_6916

TON_6917

Сватбата често е определяна като най-значимият момент в живота на човека, а нейното осъществяване изисква голямо внимание и задълбочени грижи. Именно отдадеността и страстта към перфектното сватбено събитие събра изложителите на Luxury Weddings Expo на една обща сцена, даваща им възможност да представят най-доброто от себе си.

TON_6846

TON_6867

TON_6841

TON_6878

За организирането и провеждането на мечтаната сватба, принос имат множество специалисти, посветени на мисията да сътворят неотразимо преживяване за младоженците и техните гости. Luxury Weddings Expo представи едни от най-заслужилите професионалисти в своята област, за да покажат отблизо своите услуги и продукти и същевременно да открият бъдещите си партньори, с които да се превърнат в блестящ екип, способен да осъществява мечти.

TON_6905

TON_6902

репортер: Пепа Попова
Фотограф: Антон Хариев

оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)