Зад кулисите с новата Национална телевизия „Българе“!

24 януари 2019

Съвсем скоро в родния ефир ще се появи най-новата Национална телевизия „Българе“ – телевизия в подкрепа на българския дух, култура, история, изкуство, традиции и фолклор. 

След като на 2 октомври 2018 г., създателят и продуцент на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ Христо Димитров обяви създаването й, дори и до този момент тече трескава подготовка по реализация на концепцията й, изграждане на образа и ключовите послания на телевизията.

Днес ще ви разходим зад кулисите, за да ви покажем най-любопитните моменти от съграждането й и да ви направим съпричастни с всичко случващо се!!!

ансамбъл „Българе“

Още по темата: Христо Димитров обяви създаването на новата Национална телевизия „Българе“

Почитателите на креативните проекти на Христо Димитров с нетърпение очакват старта й. По думите на Димитров новата телевизия ще има каузата да представя всичко добро, случващо се в България. Програмната схема на медията е в изграждане и до една година телевизията трябва да функционира според пълния първоначален замисъл.

Телевизия Българе има за цел Второ Българско Възраждане!

Българе

На фона на комерсиалните, скандалните и деструктивни медии, телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще бъде като остров на позитивизма, патриотизма, духовността и възпитание в любов към България и хората.Основната цел на медията е съдействието за изграждане на една единна, стабилна, успешна, позитивна и красива България!

Виж още: Очаквайте скоро новата Национална телевизия „Българе“!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)