Брад Пит и Дженифър Анистън

Заедно ли са отново Брад Пит и Дженифър Анистън?!

22 юни 2019

„Старата любов ръжда не хваща“, твърди една известна поговорка. Дали обаче е валидна за две от най-популярните имена в Холивуд – Брад Пит и Дженифър Анистън? Отговорът е положителен, поне ако се вярва на американското списание Life&Style Magazine. Според публикацията бившите съпрузи са прекарали заедно няколко дни на почивка в Рим, след като били поканени от близкия им приятел Джордж Клуни  и съпругата му Амал.

„Това бяха вълшебни два дни. Двамата са във възторг. Почивката наистина ги сближи. Джен сподели с Амал, че сякаш се е върнала в миналото с Пит, когато не са сваляли поглед един от друг. А Брад никога не е бил толкова щастлив, както по време на тази римска ваканция“, твърди източник, запознат със ситуацията.

Във времето, когато Брад и Дженифър бяха влюбени и щастливи...

Във времето, когато Брад и Дженифър бяха влюбени и щастливи…

Друг светски сайт – gossipcop.com обаче отрече информацията за романтична ваканция. Изданието е категорично, че Брад и Дженифър никога не са ходили заедно в италианската столица. Само Пит от всичките четири звезди, споменати в историята, скоро е бил там, но не в Рим, а във Венеция, пише gossipcop.com.

Иначе 50-годишната Анистън и 55-годишният Пит бяха семейство до 2005 година, преди актьорът да срещне бъдещата си половинка Анджелина Джоли на снимачната площадка на „Мистър и Мисис Смит“. Веднага след раздялата им, последните заживяха заедно и отгледаха 5 деца, преди да се разделят преди няколко години.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)