Зак Ефрон Тед Бънди

Зак Ефрон ще е Тед Бънди в биографичен филм за серийния убиец

09 декември 2018

Когато заговорим за име като „Тед Бънди“, едва ли ще направим асоциация точно с тийн идола Зак Ефрон, дори обратното. Сравнението между един от най-стряскащите серийни убийци в американската история и сладникавия актьор изглежда абсурдно, но очевидно режисьорът Джо Берлинджър мисли различно и е дал шанс на звездата да го докаже.

Ефрон ще се превъплъти в страховития персонаж в най-новия филм Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vie и ще опита да обори критиците, че е неспособен да изнесе силна драматична роля.

Зак редом до Джим Парсънс в кадър от филма.

Зак редом до Джим Парсънс в кадър от филма.

Сценарият на лентата е написан от Майкъл Уеруи и подхожда към историята от гледна точка на дългогодишна приятелка на Бънди – Елизабет Клопфър, която години наред отрича обвиненията срещу него, но и която в крайна сметка го предава на властите.

Ролята й ще бъде изпълнена от все по-набиращата популярност Лили Колинс (доскоро по-известна като дъщерята на поп иконата Фил Колинс), а в каста открояваме още Джон Малкович, Хейли Джоел Озмънд, Кая Сколделарио, Джим Парсънс от The Big Bang Theory и др. Премиерната дата все още не е официално обявена, но при всички положения ще е през идната 2019 година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)