Запознайте се с Благуните на живо на 10 февруари (видео)

04 февруари 2019

Ако още не сте се запознали с Благуните на живо, ще имате възможност да го направите на 10 февруари, когато ще се състои поредния театрален спектакъл. „Благуните” е авторски телевизионен куклен сериал, предназначен за деца в предучилищна възраст. Представлението се казва „БЛАГУНИТЕ на живо – Още един прекрасен ден“  и ще се състои в София на 10 февруари от 11.30 часа в театър „Сълза и смях“.

Благуните

Снимка: Благуните/Facebook

Благоните добиват популярност от едноимения детски сериал, чийто автор и режисьор е Илиян Илиев. Сценографията е на Кирил Наумов, музиката на Димо Стоянов от ПИФ и Александър Дойчев. За куклите отговаря Благовеста Василева. Участват Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая Гелева, Нели Славова и Краси Кирчев.

Снимка: Благуните/Facebook

Снимка: Благуните/Facebook

В представлението, децата имат възможност да се срещнат на живо с любимите си герои, да се потопят в техния свят, да преживеят заедно весели и поучителни истории. Изключително красиви, цветни и пищни, куклите са специално преработени за сцена, а декорите са с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите песнички от кукления сериал, както и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите.

Снимка: Благуните/Facebook

Снимка: Благуните/Facebook

„БЛАГУНИТЕ на живо – „Още един прекрасен ден“ разкрива пореден забавен ден с Благуните, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, песни и танци.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)