Ким Кардашян двойници

Запознайте се с… двойниците на Ким Кардашиян и Кайли Дженър

18 юни 2017

Фамилията „Кардашиян“ (както и Дженър) е позната на милиони фенове по света. Вероятно най-известните сестри в последните десетина година привличат вниманието на всяко едно светско събитие, на което се появят, което едва ли е изненада за някого.

Като такава обаче можем да окачествим факта, че напоследък дамите често са обърквани с две други сестри, които са далеч по-непознати и са родени и живеят в Дубай. Това са красавиците Соня и Физа Али – по професия гримьорки и блогъри, следвани от около 540 000 последователи в социалните мрежи.

Не, това не са Ким и Кайли, а Соня и Физа/фото: Yahoo

Не, това не са Ким и Кайли, а Соня и Физа/фото: Yahoo

Е, причината съвсем не е в невероятния им талант, а най-вече в това, че когато се гримират сами, те добиват невероятна и поразителна прилика с Ким Кардашиян и Кайли Дженър. Често ги бъркат, когато пътуват до САЩ и им се налага да обясняват, че всъщност са съвсем различни личности.

„В Близкия Изток няма толкова жени, които да приличат на Кардашиян, но пък чак до такава степен да ни бъркат – понякога е дори неприятно“, разказва Соня. Двете принципно работят и с редица холивудски знаменитости, сред които Наоми Харис например, но никога не са срещали именитите си двойнички.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)