Започна прочутата Регата Les Voiles Сен Тропе (видео)

25 септември 2016

От 24 септември до 2 октомври в звездното селище Сен Тропе се провежда традиционната регата Les Voiles Сен Тропе. В есенните дни тя отново събира в култовото селище на Френската ривиера звезди и световни величия, за да изпратят лятото и се впуснат във ветровити състезания и неспирни партита.

Racing-Voiles-St-Tropez

За първи път тя е проведена преди  27 години. В началото е просто една ветроходна среща, наречена  Les Voiles  Сен Тропе, но със всяка изминала година се превръща в по-силно и по-силно събитие. Тук си дава среща майсторски оркестрираното  Société Nautique , яхтмените, придружени от фенове и почитатели и разбира се, най-необикновените модерни ветроходни яхти.

Giraglia Rolex Cup 2016

Те се впускат в атрактивно състезание из величествените води на Сен Тропе, за да спечелят престижната Rolex Trophy, Приблизително 300 от световните най-впечатляващите състезатели и ветроходни ентусиасти несъмнено вече са в Сен Тропе, пристигнали от всички краища на света. Но кой ще държи в ръцете си тази престижна награда? Ще видим!

Giraglia Rolex Cup 2016

Съвременните ветроходни яхти ще вземат участие в пет дни вълнуващи състезания в съответните класове. Les Voiles Сен Тропе 2016 обещава да бъде отличен повод не само за атрактивни мореплавания, а и за представяне на последните новости във ветроходството.

Eilean

Giraglia Rolex Cup 2016

Но това не е всичко. Съпътстващите събития, срещи, партита и социални активности са повече от важни. Те се редуват едно след друго  - дневна и нощна развлекателна програма в цялото си великолепие.

Giraglia Rolex Cup 2016

По регламент могат да участват 300 яхти и всяка година  списъка на чакащите нараства. Победителят получава престижната награда Rolex Trophy.

Voiles-St-Tropez
Да се потопим в септемврийските води на Сен Тропе!

снимки: Rolex

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)