Снимка: Александър Митев и Epicenter

Заснеха влюбените Плевнелиев и Деси Банова в Лондон

21 ноември 2017

Връзката на бившия български президент Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова се радва на огромно обществено внимание у нас, а най-любопитно е, че явно вече „излиза“ и извън пределите на страната.

Снимка: Александър Митев и Epicenter

Снимка: Александър Митев и Epicenter

 

В началото на седмицата, най-актуалната светска двойка бе заснета да се целува на летище „Хийтроу“ в Лондон, като снимките са дело на обикновен гражданин – Александър Митев, който също пътувал във Великобритания. Плевнелиев и Банова се чекирали за полет за Съединените щати и докато изчаквали, сънародникът ни ги снимал, след като първоначално дори не ги познал.

„Регистрирам се на гишето на British Airways в Лондон, но ми казват, че полетът бил Overbooked. „Could you, please, wait, Sir“ ми казват и аз чакам. По едно време гледам, че една се прережда, говори нещо на гишето и става ясно, че е взела билет. И то не само тя минава, а и приятелят й. Безобразие, ама гледам, че ми изглежда позната.

Снимка: Александър Митев и Epicenter

Снимка: Александър Митев и Epicenter

 

Да, май беше говорителка или синоптичка. Е, сигурно е бързала за телевизията. Впрочем за мен място така и не намериха… трябваше да се кача на следващия самолет“, пише той в публикацията си в социалната мрежа, цитиран от Epicenter.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)