Захари Бахаров и Весела Бабинова в Денят на бащата

Захари Бахаров е самотен баща в новия сериал на БНТ „Денят на бащата“

06 януари 2019

След безспорно най-големият хит на малкия екран сред сериалите на БНТ – „Под прикритие“, този път Националната телевизия се е насочила към продукт по далеч по наболял проблем. Най-новото заглавие в жанра се казва „Денят на бащата“ и се съсредоточава в шест епизода върху живота на едно семейство и болезнените последствия от развода на родителите върху децата им.

Голямото име в каста безспорно е това на Захари Бахаров, който остава верен на БНТ, партнират му Весела Бабинова, Александър Сано, Лидия Инджова, Глория Петкова и Патрик Шон Хенсън, който е най-младият член на екипа, избран след широк кастинг.

Младият Патрик Шон Хенсън в "Денят на бащата"

Младият Патрик Шон Хенсън в „Денят на бащата“

Сценарият е базиран на реални истории, като техни автори са Теодора Маркова и Георги Иванов, а режисурата е дело на Павел Веснаков. Самият Захари Бахаров не крие очакванията си сериалът да бъде приет сериозно от публиката, тъй като за него самия една от най-важните роли в живота е именно тази, на баща на малките Максим и Кая.

„Бих се радвал, ако стане така, че когато изгледат сериала, зрителите да не могат да заемат ничия страна. Това би било успех, защото именно тази е една от идеите на „Денят на бащата“, споделя още той. „Денят на бащата“ беше заснет в София през 2018 година и се очаква да се завърти на малкия екран премиерно през февруари.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)