Захари Бахаров

Захари Бахаров: Никога не съм искал да бъда актьор, животът ми е като пиеса

21 януари 2020

Едно от най-конвертируемите лица от родната кино, телевизионна и театрална сцена Захари Бахаров изненадващо призна, че всъщност никога не е мечтаел да бъде актьор, но съдбата явно го е подтикнала към изкуството.

„Учех в 18-то училище. Съучениците ми подготвяха училищно представление, пишеха пиеса по Умберто Еко, в която искаха да навържат историята на училището. Попитаха ме дали желая да участвам. И до ден днешен не мога да си отговоря защо съм казал „Да“.

С по-малкия си брат Явор/снимка: Novini.bg

С по-малкия си брат Явор/снимка: Novini.bg

Бях в десети клас и никога не се бях занимавал с подобни неща. В следващия момент вече репетирахме, аз казвах един монолог и нещата се завъртяха. После суетата ми се намеси и постепенно актьорството се превърна в моя вътрешна необходимост. Една година бях в студията на Бончо Урумов. После ме приеха в НАТФИЗ. И така се почна“.

Днес звездата не крие, че е доволен от развитието на живота си, но и изпитва лека тъга от факта, че остарява.

„Аз съм Захари Бахаров. Висок съм 1,93, баща на две деца. Животът ми не може да се събере в едно изречение. Недоверчив съм, но съм оптимист. Не ми е приятно, че остарявам. На прага съм на 40 и се депресирам от това“, допълни той.

Не крие, че детството му не е било леко, тъй като в годините на прехода хората се борели с бедността. „Не обичам да мисля за пари, но средствата са важно нещо. Когато нямаш, е проблем“, завърши той.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)