avto1

Зашеметяващото шоу „Луда надпревара“ ще разтърси Слънчев бряг

25 август 2018

Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще разтърси и морето на 25-26 август в Слънчев бряг. Всички почиващи по българското черноморие, както и хиляди фенове на събитието от страната и чужбина ще се стекат в курорта за да се насладят на битката.

Няколко рунда Bottle 1 vs 1, по двама автогладиатори ще излезнат един срещу друг на терена на гладиаторските битки и ще се борят до последната си здрава ламарина. Черешката на тортата ще бъде голямото меле, последният рунд. Там всички класирали се от Bottle 1 vs 1 ще мерят сили за титлата „Последният оцелял“.

avto3

През нощта екипите от механици на всеки един отпаднал участник от първия ден ще бачкат здраво за да „възкресят“ и да върнат на терена своя отбор. Организаторите подсказват, че освен традиционните за автомобилните надпревари мъже, на терена на гладиаторските игри ще излезнат да се борят и жени, и то доста красиви. Дали красотата ще промени Света и най-вече дали титлата на Луда Надпревара ще бъде грабната от нежния пол? И нека не се забравя, че най- важното нещо е каузата на самото шоу „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“.

avto2

В контролирана среда, всички любители на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции. Само тук, в атрактивното шоу зрителите ще видят удар с 20 км. в час и ще се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км. в час. За най -малките си фенове, организаторите са подготвили коли на любимите анимационни герои.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)