Григор Димитров и Мария Шарапова

Защо Гришо и Маша се разделиха – една приказка с предизвестен край

28 юли 2015

За едни очаквано, за други не толкова, но краят на приказката на две от най-популярните към днешна дата имена в световния тенис – Григор Димитров и Мария Шарапова вече е факт. Раздялата бе официално потвърдена от първата ни ракета, който недвусмислено заяви, че в близко бъдеще предпочита да се отдаде изцяло на тениса, за да върне добрата си форма от 2015 година – нещо, което всички негови почитатели искрено се надяваме да постигне възможно най-бързо.

И все пак, ако се опитаме да достигнем до причините за края на връзката му с рускинята, какви ли ще са те?! Фактите говорят, че родната надежда в тениса успя да се задържи в обятията на Шарапова възможно най-дълго – повече от три години (официално от 2013 г., но ако се доверим на журналистическите кадри, отношенията им датират от година по-рано). За сравнение, най-дългата връзка на Мария до момента бе с баскетболната звезда от NBA Саша Вуячич, с когото се разделиха след две години и половина.

Мария Шарапова и Саша Вуячич

Мария Шарапова и Саша Вуячич

Определенията, с които тя е обрисувана от бившите си, съвсем не са толкова лицеприятни – „студена, надменна, властна, егоистична“ – обединяват се в мнението си имена като музиканта Адам Лавин, колегата й Анди Родик, милионера Чарли Еберсол. Общото е, че всички те далеч не определят връзката си с Шарапова като „хубав период от живота си“.

Първото популярно гадже на Мария е именно фронтменът на Maroon 5 Адам Лавин, който след като я среща през 2005 г., само шест месеца по-късно й предлага брак. Явно решението е грешка, след като тя отказва и слага край на отношенията им. „Мария в леглото? Все едно да правиш секс с мъртва жаба“, отмъщава й по-късно рокаджията в интервю за популярно руско списание.

Мария Шарапова и Адам Лавин

Мария Шарапова и Адам Лавин

Следва аферата й с колегата й Анди Родик, която през цялото време е по-скоро тайна, отколкото явна. Трае точно година, преди Маша да срещне милионера Чарли Еберсол. И след щастливи 12 месеца, всичко рухва. Богаташкото синче я завежда на мач от НБА, където за негово съжаление Шарапова се захласва по един от играчите на терена – словенеца Саша Вуячич.

„Съдбата е кучка“, плаче в социалните мрежи зарязания Еберсол, докато тенис звездата сияе в прегръдките на новото си завоевание. Вероятно наистина става дума за любов, защото двамата са заедно цели две години и половина и дори стигат до годеж. Докато през лятото на 2012 г. изненадващо се оказва, че Вуячич е причина за слабата й форма и на отношенията им е сложен край. Дали?!

Мария Шарапова и Чарли Еберсол

Мария Шарапова и Чарли Еберсол

Само месеци по-късно Мария се появява в прегръдките на Григор Димитров и така цели три години. Дали съдбата си връща на Шарапова или да очакваме до броени дни да се запознаем с новото име в колекцията й – можем само да гадаем. Едно обаче е факт – Гриша продължава сам напред с много амбиции и талант и с надеждата, че за в бъдеще ще е по-голяма новина с постиженията си на корта, отколкото с тези извън него.

снимки: The epochtimes, NyDailyNews, Fansshare
текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)