свестни мъже

Защо жените не привличат свестни мъже: пет прости причини

09 юни 2018

Привлекателните жени не винаги срещат и задържат свестни мъже край себе си. За това може да има различни причини.

Пет възможни причини, който отблъскват мъжете, се синтезират от Segodnya.ua. Ако видите сред изброеното по-долу нещо, характерно за себе си – помислете как да го промените, за да се радвате на мъжкото внимание и обич.

1. Негативното настроение

Понякога жените са настроени отрицателно и за тях „всички мъже са еднакви”, „неверни” и други подобни. Негативното настроение възпрепятства задържането на добър мъж, тъй като дори и да го срещне тя не вярва, че е възможно да съществува такъв. Не бъдете наивни, но и не приемайте всичко с недоверие.

Говорете не за това какво не искате и е неприемливо за вас, а за това, какво искате и какво ви е нужно. Например кажете, че цените такова рядко качество, като верността – по същество е същотото като това, че не приемате изневярата, но акцентът и настроението са други.

Снимка: pixabay.com

Снимка: pixabay.com

2. Всъщност мъжете искат да имат до себе си успешна жена

Мнозина смятат, че мъжете се плашат от успешните жени, че не знаят как да се справят с тях. Истината е, че това е характерно за неуверените мъже – тези, на които не достигат амбиция, мотивация и увереност. Понятието за успех може да бъде различно за различните хора. Ако мъжът се плаши от вашата сила, значи той не е подходящ за вас.

3. Профилите в социалните мрежи имат значение

При много от момичетата профилът в дадена социална мрежа е запълнен със собствени снимки и друга несъществена информация. Свестните мъже могат да разберат по него с кого си имат работа. Хубаво е да има и по-различна информация, която ви характеризира.

Когато в профила присъстват предимно селфита, мъжът може да остане с впечатление, че жената насреща се интересува само от себе си и външността си.

Снимка: pixabay.com

Снимка: pixabay.com

4. Практически всички мъже приветстват женската инициатива за започване на разговор

Разбира се, в идеалния случай е добре мъжът да направи първата крачка. Но няма нищо лошо и неправилно да започнете разговор. Мъжете приемат това за нормално. Но идеята е просто да „съобщите”, че той ви е интересен и да оставите инициативата в негови ръце. Оставете да прояви инстинкта си на ловец, дайте знак, че е възможно нещо да се случи между вас, но не се натрапвайте.

5. Трябва да се потрудите, за да намерите подходящ мъж

Ако седите вкъщи няма как да срещнете мъжът на своите мечти. Например, ако искате да е почитател на спорта, идете във фитнеса и т.н. Бъдете по-активни в търсенето.

Усмихвайте се и дарявайте любов – това един от начините да споделите живота си със свестен и добър мъж.

Снимка: pixabay.com

Снимка: pixabay.com

превод и редакция: Силвия Аризанова
снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)