person-thinking-with-question-mark-Businessman-on-question-mark-880x621

In Life ви пита: За кой кандидат-президент ще гласувате?

03 октомври 2016

Вече се очертаха ясно играчите в предстоящите президентски избори у нас.
За участие в президентските избори са регистрирани 11 партии, 5 коалиции и 14 инициативни комитета. Срокът за регистриране на кандидати е до 17 часа на 4 октомври.
До момента основните кандидати за президент са: на БСП ген. Румен Радев и вицепрезидент Илияна Йотова; на Реформаторския блок Трайчо Трайков;  кандидат-президент от лявоцентристка коалиция и АБВ е Ивайло Калфин и вице проф. Любомир Халачев; 
Красимир Каракачанов и Явор Нотев са кандидат-президентската двойка на ВМРО, НФСБ и Атака, Жорж Ганчев и финансистът Кольо Парамов също влизат в битката за „Дондуков” 2 и други. В надпреварата се включи с екстравагантната си кандидатура и Митьо Пищова в двойка с вице Радо Шишарката.   
След дълго чакане, вече и ГЕРБ оповести своята кандидат-президентска двойка – досегашният председател на Народното събрание Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Президентската кампания навлиза в разгара си и определено ще ангажира вниманието ни до началото на ноември. Както вече знаете, те ще се проведат на 6 ноември 2016 г., а евентуален втори тур ще се проведе на 13 ноември 2016 г.

In Life ви пита: За кой кандидат-президент ще гласувате?

За кандидата на коя партия ще гласувате на президент?

View Results

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)