Finger press red button Keywords SEX on keyboard computer, Adult sex online concept

За кръшкачите в Англия 2017 г. е била особено активна

29 декември 2017

Изневярата се оказва обичайно явление във Великобритания през изминалата година, пише в. „Дейли стар“, позовавайки се на местна „кръшкаческа“ статистика, пише БТА. Сдобиването с рога е едно от най-травмиращите и стресови събития за повечето хора. Предателството на бивш партньор често води до проблеми с доверието в бъдещи връзки. Не липсват и потърпевши, за които става трудно да разграничат фактите от параноята, особено ако половинките им са изневерявали многократно. Въпреки всичко това британците не се свенят да търсят плътски удоволствия извън брачното ложе. През 2017 г. в Англия забежките са се увеличили, вероятно подпомогнати от новите технологии и многобройните сайтове за запознанства на семейни хора, търсещи извънбрачни удоволствия. Според статистиката в над една трета от браковете единият или и двамата партньори са слагали рога на благоверните си. Внушителните 45 процента от мъжете и 22 процента от жените не крият, че са изневерявали на настоящите си половинки.

Кога най-често изневеряват хората?
Статистиката сочи, че изневярата може да се случи във всеки един момент в дадена връзка. Скорошно изследване обаче установи, че е най-вероятно хората да потърсят извънбрачно удоволствие на втората година след сватбата.

С кого най-често изневеряват британците?
Най-често жителите на Острова имат афери с колеги. Приблизително 36 процента от представителите и на двата пола признават, че са „мачкали чаршафите“ с някого от службата. Други 35 процента казват, че са изневерявали по време на бизнес пътуване. Шокиращите 17 процента от британците не крият, че са се отдавали на интимни страсти с роднини по сватовство. Според друго изследване кръшкачът винаги си остава такъв и вероятността отново да изневери се равнява на 350 процента.

Вижте още: 17 ноември е най-вероятният ден за изневяра

Защо изневеряват хората?
Еднозначен отговор на този въпрос няма. Напротив, възможните причини са многобройни. Все пак, на базата на редица проучвания може да се обобщи, че мъжете най-често кръшкат за удоволствие, докато жените го правят поради липса на внимание. Отмъщението също се откроява като мотив за изневяра, като по-често до него прибягват жените (14 процента), отколкото мъжете (9 процента). Любовта, макар и по-рядко, също е сочена като играещ роля фактор.

Кои са основните признаци за изневяра?
В разискване в сайта Reddit потребителите е трябвало да споделят от личен опит как са разпознали, че благоверните им слагат рога. Темата е откроила шест основни признака – кръшкачите постоянно упрекват партньорите си в изневяра, телефонната им активност е подозрителна, искат повече секс, лъжат за това къде са били, зачезват без обяснение и обвиняват половинките си за проблемите във връзката.

снимка: itscheating.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)