5(5)

За любовта на семейство Макрон!

08 май 2017

Семейство Макрон – новата запленяваща любовна история!
Еманюел Макрон е новият президент на Франция, избран с категоричната подкрепа на 66,67% от французите и съвсем нормално личния му живот и жената до него са във фокуса на световното внимание. Те имат 24 години разлика, но Бриджит е по-голямата! Всички ги „одумват“. Следила е дори интонацията на гласа му. Историята на тяхната любов е достойна за филмова продукция. Бриджит Троньо-Макрон, 64 годишната съпруга на Еманюел Макрон вече е новата президентша на Франция.

Още по темата: За Едиповия комплекс или за собствените ни комплекси

Зад всеки успял мъж стои една силна жена, казва поговорката и тяхната история го доказа за пореден път. Доказа също, че за любовта няма невъзможни неща. Той остава до нея и с нея във всичките изпитания и перипетии, дръзва да разчупи статуквото в името на любовта и са заедно вече 20 години.

Бриджит и Еманюел Макрон

Ето как започва всичко…
Бриджит е бивша учителка по литература. Има три деца и шест внуци. Медиите шеговито я наричат „Барби в менопауза“. Въпреки напредналата си възраст г-жа Макрон има изумителна фигура, а стилът й на обличане е безупречен.

Семейство Макрон

Всичко започва, когато той е само на 16. Еманюел Макрон среща голямата си любов в гимназията. По това време Бриджит е учителка по литература в частно училище в Амиен. Театралният кръжок, в който участвал, е ръководен именно от нея. Тя е силно впечатлена от интелекта на бъдещия политик и постепенно отношенията им придобиват романтичен характер.
Писането ни събираше всеки ден и създаде невероятна близост помежду ни“ – споделя Бриджит пред „Пари мач“.

 

В края на учебната година Макрон й признава, че е влюбен в нея. Баща му, професор по неврология, и майка му, педиатър, са потресени от увлечението на сина си. По тяхно настояване напуска училище и довършва средното си образование в престижната гимназия „Анри IV“ в Париж. Преди да замине казва на учителката си: „Каквото и да правите, ще се оженя за вас“.

Бриджит и Еманюел Макрон

Пред тази любов няма преграда и когато Еманюел навършва 18 г., Бриджит се развежда и се премества в Париж. Двамата стават двойка официално.На 36 години Еманюел вече е министър на икономиката, най-младият, заемал този пост от времето на Валери Жискар д’Естен. Наричат го френския Тони Блеър и новото лице на социализма.

Когато го назначават за министър, Бриджит прекъсва работата си на учителка, за да му помага. В битката за президент елегантната французойка е неотлъчно до твърде младия си и привлекателен съпруг.
Двамата нямат общи деца, а това е решение на Еманюел. Затова пък той много обича децата на Бриджит от предишния й брак.

Още по темата: Победителят Макрон: Нова страница за Франция

Дами и господа – новата президентска двойка на Франция и тяхната впечатляваща любовна история!

редактор: Валерия Симеонова
снимки Франс прес, Ройтерс

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Защо трябвада се изкривява истината?! Тя е просто една“елегантна“СТАРА ЖЕНА!Прилича на мумия! А неговата любов е просто извратена! Ако не казвате това,просто премълчете,освен ако не е поръчково писание!!!

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)