„Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула”

За малкия антикварен магазин под Айфеловата кула

28 юни 2018

Лятото е вече тук и леки, приятни четива са добре дошли. Ако търсите подходяща книга за лятното ви пътуване „Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула” изглежда ще бъде подходяща. Тя излиза от печат тази седмица, подготвена от издателство „Сиела”. Автор е Ребека Рейзин, чийто роман „„Малката книжарничка край Сена” събра много почитатели.

Корицата на книгата „Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула” (Сиела, 2018)

Корицата на книгата „Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула” (Сиела, 2018)

За книгата от издателите:

Анук умее да обича с цялото си сърце, да се отдава на сладката омая на споделената любов в най-романтичния град на света. Но когато един негодник ѝ разбива сърцето, тя се затваря в себе си и се отказва завинаги от мечтата да бъде щастлива.

Тя притежава малък магазин за антикварни стоки в близост до Айфеловата кула. Анук знае историята на всеки предмет, който е придобила, и внимателно проучва хората, които искат да купят някое от безценните ѝ съкровища. Магазинът ѝ е забранен за туристи – тя е патриот и няма да позволи френската история да бъде отнесена и загубена по далечни земи.

В един момент затвореният живот на Анук се променя. От една страна, поредица от кражби на безценни произведения на изкуството я карат да се съмнява в своя близка. От друга, в живота ѝ се появява Тристан Блек, магнетичен американец с тайнствено минало и силен интерес към антикварните предмети. Едновременно страстно привлечена към него, но и разкъсана от подозрението, че той е може би крадецът, Анук трябва да се научи отново да се доверява и да живее истински.

А какво по-добро място от Париж да излекуваш душата си и да започнеш да обичаш отново?

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)