presidentski2

За Нова година: 11 бона в Президентски апартамент на петзвезден хотел в България

30 декември 2018

11 100 лева е една от най-високите пакетни оферти за Нова година в България, показа проучване на BGtourism.BG. Предложението е на петзвездния хотел „Арте“ във Велинград и е за настаняване в Президентския апартамент на хотела. Цената включва настаняване за 4 нощувки и е за 6 души. Така на човек се пада средно по близо 500 лева на ден за разкоша, който ще получи в СПА столицата на Балканите.

Untitled4

Апартаментът е продаден за Нова година, а хотелът е изчерпал своите пакети, коментираха от петзвездния комплекс пред BGtourism.BG.

Вижте още: Барселона и Велинград с еднакви цени за Нова година

125701080

Двойните стаи в „Арте“ за Нова година с настаняване за двама възрастни и до две деца са по 3000-3500 лева, а едноспалните и двуспалните апартаменти варират между 3600 и 4300 лева за новогодишен пакет от 4 нощувки. За ВИП апартамента клиенти на хотела са извадили 5275 лева от банковата си сметка. Домакините посочват, че в цените са включени: нощувките, минерална вода в стаята, закуски и вечери, празнична Новогодишна вечер, първоянуарски брънч, празнична програма и анимация за малките гости, спа център, интернет и др. За празниците гостите на хотела ще бъдат забавлявани от Веселин Маринов, Глория, Ники Кънчев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев, Георги Мамалев, Сигнал и DJ Дамян. В същото време интернет мрежата е залята от компанията „Раздвоен съм“, която включва множество съпоставки между оферти в наши хотели и в топ дестинации. Оказва се, че цените в България често са по-скъпи отколкото разкоша в топли дестинации като Дубай или в съседни до страната ни топ хотели в Гърция и Турция. Високите цени на пакетите са на път да оставят част от хотелите по родното ни Черноморие почти празни. Част от родните ни петзвездни хотели са на по 20 % заетост към днешна дата. По Северното Черноморие най-голям интерес има към хотелите „Интернационал“ в Златни пясъци и хотел „Астор Гардън“ в курорта Св. св. Константин и Елена.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)