За пета година бяха раздадени Телевизионните награди в Св. Влас

08 юни 2015

На тържествена церемония на Марина Диневи за пети пореден път бяха връчени отличията за телевизионна журналистика. Водещ на събитието беше Любен Дилов-син, а спонсорите се погрижиха градусът на настроението да не спада.

Журито, което е в състав проф. Знеполски, Копринка Червенкова, Стефан Димитров, Павел Васев, Любо Дилов, реши да присъди голямата награда на двама – Миролюба Бенатова и Мартин Карбовски. Призът се дава за оригинално присъствие в българската телевизионна журналистика. Стойността му е 15 хил. лева и се разделя по равно на двамата.

Специалната награда пък бе връчена на репортерите на „Господари на ефира“ за активната им гражданска позиция и забележителна социална чувствителност.

Призът е на стойност 5 хил. лева и се присъжда за поощрение на млади и иновативни журналисти. След анкета на агенция „Сова Харис“ сред „100 лидера на общественото мнение“ бе присъдена и награда на телевизионните зрители на Ирен Леви и Иво Христов за предаването им „Малки истории“. Призът също е на стойност 5 хил. лева.

репортер: Деси Цонева
оператор: Кунчо Поляшки

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)