Веселка - победител във Фермата 5

За първи път в историята, жена спечели „Фермата“ по bTV

16 декември 2019

За първи път в историята на „Фермата“, жена стана големият победител в шоуто. Това е многодетната майка от село Борима – 23-годишната Веселка Маринова, която триумфира в петия сезон на формата и грабна наградата от 100 000 лева.

Финалът на сезона, провел се под мотото „Нов свят“ събра рекордните 1 225 000 зрители преди малкия екран. Те проследиха как Веселка удържа категорична победа във всички 4 битки на Арената, събра безпрецедентна подкрепа от публиката пред телевизорите – 79% от вота и беше подкрепена от мнозинството от отпадналите участници.

Веселка - победител във Фермата 5

Веселка е на 23 години и е от село Борима. Майка е на три деца от двама мъже. Работи като коняр, стихията й е тежкият физически труд, а животът й досега е лавирал между семейството, заемите, кредитите и животните, за които се грижи. Още от началото на шоуто, призна, че мечтата й е да има повече коне и собствен дом.

 

Този сезон на „Фермата“ бе посветен на един от най-наболелите съвременни проблеми – разделението между бедни и богати.  С помощта на мъдреца на сезона Орлин Горанов обаче всички се научиха на взаимно уважение и работа като един отбор. В „Нов Свят“ се родиха и две любовни истории и един годеж.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)