IMG_9180

За седма поредна година връчиха награди на застрахователите

15 май 2015

Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване връчиха традиционните годишни награди „Застраховател на годината“ за 2014 година на тържествена церемония, която се състоя в „Кемпински хотел Маринела“, зала „София Гранд“.

IMG_9077

За седма поредна година организаторите връчиха престижните награди „Застраховател на годината“ и „Пенсионноосигурително дружество на годината“, превърнали се в едно от най-значимите събития за финансовия и застрахователния сектор.

IMG_9109

Застрахователно дружество „Армеец“ взе награда за най-динамично развиваща се компания през 2014-та година на базата на отбелязан пазарен дял, технически и финансови резултати и платени обезщетения.

IMG_9119

Награда за общо застраховане отиде при ДЗИ, за животозастраховане при „Алианц“ България, които получиха приз и за дружество за доброволно пенсионно осигуряване. „Доверие“ спечели наградата за задължително пенсионно осигуряване. Пред номинирани и наградени, заместник-председателят на Комисията по финансов надзор Ралица Агайн обеща, че съвсем скоро ще има нов кодекс по застраховането, който ще въведе нова нормативна уредба, която да гарантира стабилност както на всички застрахователи, така и на техните клиенти.

IMG_9170

От фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” връчиха на изпълнителния директор на „Армеец“ Цветанка Крумова специалната награда за цялостен принос в развитието на българското застраховане и осигуряване.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)