За успеха и за любовта към България с Анита Доганова и Георги Анадолов

30 март 2017

Днес, в рубриката InТересните имаме удоволствието да ви представим най-добрата българска състезателка по граплинг и ММА-  Анита Доганова, която впечатлява със своята женственост, но в същото време е истински воин в клетката. Родена е на 21.12.1989 г. в София. По професия е начална учителка. С бойни спортове се занимава от 18-годишна.

TON_9499

В биографията на Анита Доганова има записани две ММА победи, седем втори и три първи места по граплинг, както и шампионската титла по граплинг от последното издание на ADCC България. Анита Доганова е носител на златен медал по граплинг в Румъния.

От 2015 г. е част от Spartacus Fight Club, наричан в Англия „Клубът на българите в чужбина“. Зад него стои създателят на Combat Promotion и SFC Георги Анадолов, чиято цел е да открива и развива български бойци.

Именно влюбеният във фолклора и българските традиции габровец, живеещ от 16 години в Лондон – Георги Анадолов е другият ни събеседник.

Георги Анадолов е българинът, основал в Англия международната промоторска компания Комбат Промоушън , която в последните 2 години предизвика фурор в средите на Шоу-бизнеса с бойна насоченост в цяла Европа и най-вече на Английския пазар.  Уникалното в дейността и събитията, които тя организира и зад които стои Георги Анадолов е българският фолклор – общ елемент и мотив, който присъства във всички реализирани негови проекти, въпреки тяхната различна и многообразна насоченост.

TON_9500

Компанията е промотърът, избран от единствената лицензирана федерация по източни бойни изкуства в Англия BCCMA за организиране на всички техни професионални гала вечери, благодарение на което успя да наложи участието на много българи.

Друг проект на Георги Анадолов е неговото собствено Тв реалити шоу- Born to fight по London Live TV, в което отново пред английска публика успя да представи  трима българи, като единият от тях успя да достигне до финала на продукцията.

TON_9502

Но двете основни събития, с които компанията на Георги Анадолов особено много се гордее са SPARTACUS FIGHTING CHAMPIONSHIP и Събор Древно Наследство, поради тяхната явна насоченост в промотирането на българското.

За успеха и за любовта към България е днешният ни позитивен пример.

 

репортер: Пепа Попова
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов
фотограф: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)