За целувката на една Кобра

27 март 2019

През изминалите дни Кубрат Пулев за пореден път ни направи горди като българи с поредния си успех на боксовия ринг, този път с победата над румънеца Богдан Дину с нокаут. Шоуто в Калифорния завърши с 27-та победа на Кобрата в кариерата му, но като цяло не предизвика кой знае какъв интерес в международните спортни среди.

Джени Суше - Кубрат Пулев

Точно на обратния полюс обаче беше изявата на българина след срещата, когато даде интервю на атрактивната репортерка Джени Суше, наричана „Кралицата на голото суши“. В края на интервюто, воден от кой знае какви емоции, Кубрат изненадващо завърши интервюто, след като награби журналистката и страстно я целуна по устата, оставяйки я без дъх.

Самата тя не скри изненадата си с думите „Добре, благодаря. Боже мой“, а по-късно в социалните мрежи категоризира случилото се като „Малко смущаващо и странно“.

Кубрат Пулев и Джени Суше целувка

И макар да пусна доста видеа от интервюто в профилите си, не качи това с целувката – факт, който съвсем не попречи Кобрата да бъде „разкъсан“ за поведението си навсякъде в онлайн пространството. Ние пък се чудим дали не го чака същото и на домашна почва, където фолкдивата Андреа също едва ли е останала особено очарована…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)