Кит Харингтън - Джон Сноу от Game of Thrones

Звездата на Game of Thrones влезе в клиника да бори депресия и алкохолизъм

31 май 2019

Голямата звезда на приключилия наскоро хитов сериал „Игра на тронове“ (Game of Thrones) Кит Харингтън очевидно е понесъл трудно годините работа по време на заснемането. Въпреки че фентъзи сагата на HBO го превърна в знаменитост, актьорът споделя, че съвсем не е щастлив от това.

Броени дни преди финала, той е постъпил в рехабилитационен център в САЩ, за да се лекува от стрес, депресия и алкохолизъм. Негов пристан в момента е луксозният уелнес център „Приве-Сюис“ в Кънектикът, в който отпускането струва „скромните“ 120 000 долара месечно.

Кит Харингтън със съпругата си Лесли Роуз, която му бе и екранна любов в сериала.

Кит Харингтън със съпругата си Лесли Роуз, която му бе и екранна любов в сериала.

Въпреки това Кит се надява, че там ще успее да се пребори със стреса и негативните емоции. Екранният Джон Сноу има право да излиза, когато пожелае, тъй като клиниката е със свободен режим, но пък и това е имало своята цена – той е бил веднага разпознат от фенове, докато си е купувал книги от местна книжарница.

Самият Харингън често повтаря, че трудно се справя със славата, която му донесе „Игра на тронове“. Той е категоричен, че никога не е желаел да бъде популярен и че известността му е „нещо ужасяващо“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)