Павела Апостолова от "Дяволското гърло" и Валентин Антов от ЦСКА

Звезда от „Дяволското гърло“ е голямата любов на най-добрият млад футболист на България

12 май 2019

Футболистът от ЦСКА Валентин Антов е голямата любовна тръпка на новоизгрялата филмова звезда Павела Апостолова. Красавицата доби популярност покрай участието си в хитовия български сериал „Дяволското гърло“, в който играе непокорната дъщеря на агентката от ДАНС Мия – Диана (Теодора Духовникова).

От своя страна, кариерата на Антов също се развива във възходяща линия, тъй като той бе обявен за най-добър млад футболист през миналата 2018 година, а дори успя и да дебютира за националния отбор. Любопитно е, че според последните информации, двойката се е разделила наскоро след близо петгодишна връзка, при това прераснала в такава от дългогодишно приятелство.

Павела Апостолова от "Дяволското гърло" и Валентин Антов от ЦСКА

Павела и Валентин се познавали още от деца и първоначално били добри приятели, преди с напредване на времето отношенията им да прераснат в нещо повече.

Очевидно обаче професионалното развитие им е попречило, тъй като и двамата са отдали приоритет именно на кариерата си. Преди да получи роля в „Дяволското гърло“ пък, чаровната брюнетка имаше кратка такава и в друг сериал на Нова ТВ – „Откраднат живот“.

Виж още - „Дяволското гърло“ - когато True Detective срещна Туин Пийкс

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)