Снимка: Нова ТВ

Звезда от „Откраднат живот“ търси ФБР за помощ с фалшив кино продуцент

16 ноември 2018

Звездата от хитовия сериал „Откраднат живот“ и отскоро майка Ралица Паскалева разкри, че е била обект на опит за измама от страна на предполагаем американски филмов продуцент. Тя се е свързала с въпросната личност във връзка с кастинг за роля в нова примамлива мегапродукция, обещаваща хонорар от 1000 долара дневно на участниците.

Мъжът обяснил, че става дума за филм по темата за трафик на хора, който щял да се заснеме в различни държави в Европа и зад Океана, така че на актьорите щяло да се налага да пътуват до по-далечни места.

Ралица Паскалева

Снимка: ViewSofia

„Първото, което ме накара да се усъмня, е че той поиска аз да го набера по телефона, вместо той да ми се обади. После, когато започнах да задавам много въпроси, започна сам да се оплита в лъжи„, разказа Ралица в „Здравей, България“. След като подозренията й за нещо нередно се засилват, решава да потърси информация за него в интернет мрежата и попада на дебело криминално досие за предполагаемия продуцент.

„Става дума за човек с две присъди за обир, пет за употреба и продажба на наркотици… Отделно от това, срещу него има подадени и много оплаквания за сексуален тормоз, като на една от жертвите дори е осъден да плати обезщетение от 40 000 долара„, допълва тя. Със събраната информация директно се свързва с ФБР за евентуално разследване.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)