hell's kitchen Виктор Ангелов

Звезда от ресторанта на Гордън Рамзи в новия сезон на родния Hell’s Kitchen

08 февруари 2019

Човек, който е работил в ресторант на най-популярния кулинарен шеф в света Гордън Рамзи е сред участниците в новия сезон на родното издание на Hell’s Kitchen. Сред 18-те участници има и други атрактивни фигури, сред които и личен готвач на петролен магнат. Това, което обединява всички тях, е че освен професионалисти с опит в кухнята, са и изявени личности, с интересна биография и различни таланти.

Мъжкият отбор ще се отличава с позитивност и атлетичност – голяма част от участниците са с ръст над 1,90 см. Средната възраст е Христовата – 33 години, като най-младият участник е на 23, а най-възрастният на 43 години. Сред тях има египтянин, баща на 5 деца, личен готвач на петролен магнат, носител на 6 златни медала от международни кулинарни конкурси, главен готвач на ресторант в Лондон, шеф на ресторант на 5-звезден круизен кораб, шеф на основния ресторант на 5-звезден хотел Мариот в САЩ и готвач в ресторант Петрус, който принадлежи на самия Гордън Рамзи. Интересно е, че той не посочва Гордън Рамзи сред шефовете, на които се възхищава.

hell's kitchen Виктор Ангелов

Дамите по нищо няма да им отстъпват. Тяхната средна възраст е малко по-висока – 35 години, най-младата участничка също е на 23 години, а най-възрастната дама е на 53. Освен истински професионалисти в кулинарията, дамите имат и интересни странични хобита и умения – дизайнерка, спортистка, певица, художничка и пътешественик-авантюрист, оцелял в екстремни пътувания в Аляска и след обир в Москва, ще мерят сили в кухнята на шеф Ангелов. В професионалната им биография откриваме собственик на три ресторанта в Испания, възпитаничка на престижната кулинарна академия в Истанбул, суши-шеф и собственик на сладкарница.

Интересен факт е, че и 18-те участници дават един и същ отговор на въпроса как биха описали шеф Ангелов – първото определение на всички е „респект“, а най-отличаващото е „любов“. Как ще балансира между респекта, дисциплината и любовта шеф Ангелов в новия сезон на Hell’s Kitchen и кой от участниците ще спечели професионалното му сърце предстои да видим от 26 февруари по Нова ТВ.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)