Сериал Под станция Темпъл

Звезда от Game of Thrones лекува престъпници в „Под станция Темпъл“

21 септември 2019

Холивудската звезда Марк Стронг и колежката му Карис Ван Хутен, нашумяла с участието си в хитовата фентъзи сага Game of Thrones, са водещите имена в новия криминален сериал „Под станция Темпъл“. Оригиналната продукция на Sky One е римейк на норвежкия телевизионен сериал Valkyrien и разказва историята на Даниел, талантлив хирург, преживял лична трагедия, който лекува всеки, който е готов да плати за медицински услуги извън официалната система на здравеопазването.

След като преживява лична трагедия, която разрушава комфортния живот, който е имал до момента, Даниел (Марк Стронг), заедно със саможивия, но находчив Лий (Даниел Мейс) отваря буквално „подземна“ клиника, разположена в огромната лабиринтна мрежа от тунели в пространството под метростанция „Темпъл“ в Лондон. Там Даниел лекува всички, които не могат или не искат да потърсят по-законни начини за здравеопазване: чудаци, престъпници, нелегални имигранти.

Сериал Под станция Темпъл

Разбира се, подобно рисково начинание неминуемо носи след себе си изненади. Скоро в бункера към Даниел и Лий се присъединяват преследваната от вина Ана (Карис Ван Хутен), която е медицински изследовател и младият беглец-банков обирджия Джейми. Съкрушен от личната си драма, Даниел трябва да намери начин комбинацията от хората в екипа му, нестандартната клиниката и непредсказуемата клиентела да сработят за доброто на всички.

В сериала виждаме Карис Ван Хоутен влиза в образа на Ана – опитен медицински изследовател с интерес към приложна наука и разработване на нови медицински лечения. Ана и Даниел са били любовници в миналото и последното нещо, което тя трябва да направи, разбирайки за нелегалната клиника, е да иска да има нещо общо с нея. Логиката й казва да тича в обратна посока, но Ана е непреодолимо привлечена от Даниел и неприятностите, с които върви дейността му.

Виж официалния трейлър!

Онлайн премиерата на „Под станция Темпъл“ в HBO GO бе на 13 септември, а телевизионната премиера е на 1 октомври от 23:00 часа по HBO3, като нов епизод ще се излъчва всяка следваща седмица.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)