Под прикритие

Звездите от „Под прикритие“ станаха „лоши“ в чужди продукции

01 ноември 2017

Един от най-успешните български сериали „Под прикритие“ може и да достигна своя логичен финал, но това съвсем не означава, че звездите от каста му са в застой. И докато за Захари Бахаров, Владо Пенев и компания е съвсем логично да не страдат от липса на ангажименти и често да чуваме за тях, то е любопитно да отбележим какво се случва с други две имена от по-младото поколение.

„Доброто ченге“ Мартин – Ивайло Захариев се снима в почти копие на „Под прикритие“ – сръбския екшън „Южен вятър“, в който изпълнява абсолютно противоположната роля на тази, с която се прочу у нас – мафиотски наследник, който прахосва с лека ръка милионите на родителите си по красиви жени и наркотици.

Ивайло Захариев и Захари Бахаров в сцена от "Под прикритие"

Ивайло Захариев и Захари Бахаров в сцена от „Под прикритие“

 

Компания в каста му прави и друг роден талант – Христо Шопов, който е именно в ролята на баща му. Иво е харесан от режисьора Милош Аврамович, който го е гледал точно в „Под прикритие“ и директно го вика за снимки.

И докато Захариев минава от страната на „лошите“, то колегата му Бойко Кръстанов (Ерол Метин в сериала) замина спешно за Рим за участие във високоплатена италианска продукция, за която ще ви разкажем съвсем скоро. За младока обаче, това съвсем не е дебют в чуждестранното кино – още през 2015 година той участва в над 80 епизода от ирландския сериал „Ред Рок“, в който се въплъти в ролята на… ченге.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)