20151223-selfies-8

Звездните „селфита“ на 2015 година (част II)

27 декември 2015

Ето и обещаната втора част с най-запомнящите се звездни селфита:

Голото селфи на бременната Ким Кардашян

Разбира се, няма как да не включим в списъка на най-запомнящите се селфита „голия“ портрет на Ким Кардашиан, който телевизионна звезда си направи в последните месеци на бременността.

20151223-selfies-7

Първото съвместно селфи на Крис Дженър и Кейтлин Дженър

Първата съвместна снимката Крис Дженър и бившия й съпруг Брус Дженър, който през тази година си смени пола и прие името Кейтлин, няма как да не влезе сред списъка от интересни звездни селфита….

20151223-selfies-8

„Пет минути преди да стана баща“

Със сигурност сте чували за Джил Солано, които документира емоциите си на фона на раждащата си жена. За такъв акт мъжът е бил вдъхновен от собствената си съпруга: тя мечтаела някой да  улови израженията на лицата им в момента на раждането на детето им. Мечтите, както се казва, се сбъдват!

20151223-selfies-9

Тайра Бенкс без грим

Много известни манекенки и актриси често публикуват в социалните мрежи свои снимки без грим, но в повечето случаи, дори и такива „естествени“ изображения се обработват с определени програми. Тайра Бенкс пусна селфи, което със сигурност не е обработвано..

20151223-selfies-10

Принцеса в такси

Когато е получил своя пореден адрес, водачът на едно от такситата в Ню Йорк едва ли си е представял, че  в колата му ще седне внучката на британската кралица – принцеса Беатрис с приятеля си Дейв Кларк, както и Мила Кунис и Аштън Къчър. Разбира се, младият мъж не могъл да не запечата момента със звездно селфи.

20151223-selfies-11

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)