Звездно представяне на колекцията KENZO X H&M в България

03 ноември 2016

Вечерта преди официалния старт, H&M отпразнува колекцията с блестящо VIP парти.

Известни личности, сред които Галена и Добромир Киряков, Мария Силвестър, Поли Генова, Прея, Михаела Филева в компанията на Pavell & Venci Venc’, Иван Тишев и Nadia,  Диана Алексиева, Вики Терзийска, Дияна Любенова и Мариана Векилска, модни медии и партньори на H&M се докоснаха първи до моделите от ексклузивната колекция и зразиха собствения си стил чрез автентичните мотиви на Кензо Такада, разработени през погледа на дизайнерското дуо Карол Лим и Умберто Леон.

 

Всяка година шведският гигант за масова мода успява да изненада последователите на „Нейно Величество нежната диктаторка” с интересните дизайнерски сътрудничествл, всяка година успява да надскочи себе си и постигнатия вече успех. След невероятно успешната миналогодишна колаборация с Оливие Рустейн, смятахме, че няма с какво повече да ни изненадат. Да, ама Не!

Вчера вечерта бяхме въведени в модната джунгла – в буквалния смисъл на думата и  се насладихме на яркия и пъстър свят на KENZO, който е във фокуса на тазгодишното дизайнерско сътрудничество на H&M.

Българският екип на H&M сътвори страхотно звездно представяне на колаборацията в Sofia Event Center, часове преди колекцията да влезе в 250 избрани магазина по цял свят и он-лайн.

Луксозната парижка марка, която успя да превърне скромния френски шик във всеобхватно модно царство не се страхува от дързост и от щедра употреба на десени и материи. Творческите директори на Kenzo, Каръл Лим и Умберто Леон, усещат духа на глобалната младежка култура и създадоха за звездната колаборация нова визия – влиятелна, без правила и на световно ниво.

На световно ниво бе и вчерашното представяне на колекцията в България. Обстановка, мултимедия, музика, кетъринг, гости, организация – всичко, всичко бе на световно ниво, подобаващо на класата на легендарна модна къща.

За приятната атмосфера по време на VIP партито допринесоха изпълненията на Bobo & the Gang и музикалната селекция на DJ Bumbo Klaat.

Принтовете от колекцията оживяха и в специална “Powered by Canon” инсталация, .gif изображения от която гостите имаха възможност да споделят чрез платформата http://thekontakt.com/kenzoxhm

Колекцията на KENZO x H&M от аксесоари, мъжки и дамски облекла е налична по цял свят онлайн и в над 250 магазина на H&M от днес – 3 ноември. В България можете да я намерите в магазина на бул. Витоша 6.

А сега е време да видите какви са първите впечатления на звездните гости за звездната колекция.

TON_1866

TON_1882

TON_1939

TON_1893

TON_1907

TON_1960

TON_1912

TON_1942
TON_1971

репортер: Пепа Попова
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

 

 

 

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)