12d609bf74aaa05a822ab2a32d676631

Зейн Малик създаде колекция за Giuseppe Zanotti

04 януари 2017

Джузепе Дзаноти и Зейн Малик втора поредна година се радват на своето приятелство. Те се срещат между ревютата на Седмицата на модата в Париж и веднага разбират, че ще се сработят. Дзаноти още тогава разпознава в певеца  мъж от класа и въплъщение на модерния бунтар и решава да му предложи сътрудничество. За способността на дизайнера да намира талантливи сътрудници се носят легенди. Синергия между Дзаноти и Зейн действително има и за нея говорят резултатите на съвместното им творчество.

Изглежда, че има общо между музиката и дизайна на обувки … Зейн си пада по тъмните, загадъчни, странни малки неща, а Джузепе е отворен за експерименти. Крайният резултат от съвместната работа можем да определим като рок енд рол класика: високи ботуши от черен велур с цип, семпли обувки от гладка кожа в цвят каки и  какво ли още не ..

 b8cc7e7c36630e0658daaeb287c75422

Зейн Малик сериозно се е захванал с модния дизайн: през новия сезон той ще се изяви и като гост – дизайнер на Versus Versace. Какво ще покаже там, можем само да гадаем. Може би нещо минималистично с рокендрол привкус, семпло и луксозно в същото време?

Съдейки по колекциите за Giuseppe Zanotti –  напълно възможно и очаквано.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)