25102016dior_2

Зимна градина: Марион Котийар с приказните чанти Lady Dior

27 октомври 2016

През последните пет години легендарната френска къща преживя две смени на творчески директор, но остана изненадващо постоянна в избора на рекламно лице на своята линия от дамски чанти Lady Dior. В продължение на повече от седем години посланик на марката е Марион Котийар, която няма никакво намерение да се сбогува с почетния пост.

След като подписа договор с марката в далечната 2008-ма, на всеки шест месеца актрисата редовно напомня за себе си чрез прекрасните рекламни фотоси на  линията Lady Dior, превръщайки се ту в примадона от „златния век” на Холивуд, ту в бизнес-лейди или пращайки поздрави на феновете от бреговете на Сена.

Този път авторът на снимките Крейг МакДин „улови” актрисата в цветна розова градина в имението в Granville – мястото, където е роден и прекарва детството си самият основател на френската модна империя – Кристиян Диор.

На снимката, моделът показва флорални рокли от круизната колекция на марката и модели на чанти Lady Dior в класическите цветове черно и червено, с широки дръжки, украсени с цветни копчета, както и вариант от змийска кожа с цветни бродерии.

 

25102016dior_3

25102016dior_6

25102016dior_7

 

Снимки: Dior

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)