Благо Георгиев и Златка Райкова

Златка Райкова чака бебе от Благой Георгиев?

10 ноември 2018

Златка Райкова, далеч по-популярна като „Русата Златка“ е бременна от новото си гадже Благой Георгиев. Такова твърдение отправят от „Монитор“, като се позовават на няколко свои наблюдения върху двойката в Къщата на Big Brother Most Wanted, където тя е сред участниците.

Първото е разговор в шоуто, в който Жени Калканджиева разговаря със Златка и й казва, че в медийното пространство се въртят слухове за това, че чака дете, а такова няма. Райкова отговаря, че има коремче под роклята и сменя темата.

Златка Райкова

Второто пък е, че при пренасянето на багажа в Къщата, Благо Георгиев категорично й забранява да вдига тежко, което според изданието, отново е индикация за бременност. Ако новината се потвърди, това ще е първо дете за плеймейтката и… четвърто за спортиста. Той има син и дъщеря от гимнастичката Христина Витанова и момченце от рускиняа Есмер Омерова.

Иначе съвсем скоро след старта на предаването, светската двойка успя да си спретне първи скандал, след като в подадена от Големия брат мисия бившият футболист трябваше да остане в опасна близост с бившата си изгора Емануела, а Златка предпочете от ревност да я провали.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)