„Златната Маска“ – дебютът на „Пощенска кутия за приказки“ в In Life TV

05 март 2015

Снощи в Sofia Live Club се проведе поредното издание на „Пощенска кутия за приказки“, което обаче беше различно от всички до сега. Защото, както вече ви споменахме, си има нов уютен телевизионен дом в In Life. Излъчихме вечерта на живо!

DPP_32905

Клубът беше пълен с хора, дошли след края на работния ден да разпуснат в приятна компания, слушайки прекрасни съвременни български разкази, прочетени от популярни лица. Темата, обединяваща селекцията от писмени творби този път беше „Златната Маска*, в чест на днешното откриване на Sofia Film Fest.

DPP_32942

In Life излъчи на живо за всички, възпрепятствани да присъстват на място, тези 2 часа и половина, които изобщо никой не усети. Ако сте ги пропуснали – гледайте, а ако не сте – гледайте пак! В началото си поговорихме и с Гери Турийска, Камен Воденичаров и Стефан Щерев за магията на събитието и еуфорията, породена от факта, че излъчваме на живо всичко.

DPP_32934

Следващото издание на „Пощенска кутия за приказки“ очакваме на 8-ми април, а темата ще бъде „Поп“. Ако получите вдъхновение и решите да напишете разказ по нея, изпратете го, а ако не – погрижете се да гледате и слушате отново на живо в In Life TV кои са подбраните разкази и кой ще ги представи. Издаваме и една тайна – следващият път актьорите ще трябва да четат в дуети! Нямаме търпение…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)