zodiac-monsters-fantasy-digital-art-damon-hellandbrand-3

Зодия Близнаци – 10 положителни и 10 отрицателни страни

21 май 2017

На 21 май зодиакалният часовник влиза в орбитата на Близнаците. И така – до 20 юни. Бескористни, жертвоготовни, с невероятно въображение,  но също така  несигурни, вечно недоволти и лесно афектиращи се. Близнаците със сигурност са една от най-интересните зодии и нека сега ви представим техните 10 положителни и 10 отрицателни черти.

10 положителни черти:

1. Близнаците притежават много голямо въображение. Те са въздушни и това им помага да витаят и да им хрумват невероятни неща. За всяка ситуация могат да измислят и отиграят нехрумвано другиму състояние и идея. „Развинтеното“ им въображението им позволява да са оригинални и нестандартни.
2. Склонни са да пренебрегнат общоприетите нрави и обичаи и да търсят нетипични, нестандартни решения. И в повечето случаи им се получава. Като цяло са влюбени в красотата и търсят изящното, положителното, интересното.
3. Близнаците са изключително наблюдателни и големи детайлисти. Често си вадят заключение от обвивката, от външния вид и това мнение остава за дълго. Те са много кокетни и придирчиви към своята визия и уважават другите, които изповядват същото. Видите ли някое конте на парти, което суетничи и непрекъснато се занимава с външния си вид – да знаете – близнак е!
4. Близнаците са хора, които непрекъснато задават въпроси, но обикновено се задоволяват с първия отговор. Те са готови веднага да повярват в това, което са прочели, стига да звучи разумно.
5. Близнаците са изключително забавни. Лесно стават център на внимание с фантазията си. Нямат толкова чувство за хумор, колкото са оригинални.
6.  Родените под този знак са или много преуспяващи, или мизерстващи. Тяхната съдба зависи изцяло от тях. Жизнената енергия на Близнаците е повече умствена, отколкото физическа, те се грижат за образованието и осведомеността си повече, отколкото за друго. Близнак във фитнес трудно ще видиш…
7. На Близнаците най-добре им подхожда ролята на посредници. Това, което им приляга не е справедливото решение, а полемиката, дебатите. Те са отлични преговарящи, защото са гъвкави, лесно променят позиция, стига да е аргументирана и бързо намират решение на ситуации.Близнаците просто умеят да „правят“ пари. Те са родени далавераджии и от далеч подушват кое може да им донесе печалба. Но така както ги печелят, така ги и харчат – с размах! Няма Близнак, който да не може да измисли поне 10 „сравнително законни” начина да ви измъкне парите.
8. Това, че в тях живеят поне двама, ги прави адаптивни и бързо свикващи с промените. Близнака знае и 2 и 200!
9. Те никога не се гордеят, че са постигнали нещо, гордеят се, че са го постигнали бързо. Не са крайни, умеят да намират щастие в малки неща, но фактора време винаги е важен за тях. Не обичат да си губят времето – трябва да скачат към ново вдъхновение и лесно забравят старото и лошото.
10. Никога не са фанатични, те не са крайни и с тях е лесно да се разбереш. В най-добрия случай тяхната двойственост се изявява като съюз между разума и интуицията. Притежават блестящ ум и способност за моментална реакция.

10 отрицателни черти:

1.Близнаците са доста противоречиви личности и наистина е чудо как успяват да се справят с всичките си вътрешни терзания  и търсения. Промените и непрестанните метаморфози са техния запазен знак.
2.  Двойствеността на тяхното естество се изразява в противоречиви наклонности и желания, в безпокойство, несигурност и недоволство. Често роптаят, налагат недоволството си, царе са да помрачат настроението на другите.
3. Те започват много неща, които никога не довършват докрай. Те избързват при всяко начинание. В началото всичко е много силно и ентусиазирано, но бързо прегорява огъня.
4. В подбудите и действията им има вечно някакъв задкулисен мотив, който е трудно да се разгадае. Интелекта и пъргавия им мозък умело завоялира истинските им намерения.
5. Близнака иска сега и веднага да се случва точно това, което той иска или си представя. И ако случайно на мига не му отговориш на хрумванията и желанията – ужас! Настава истински проблем. Нетърпеливи до крайност и не умеят да уважават времето на другите.
6. Близнаците са силно раздразнителни. И веднага стават критици и включват в действие язвителността си. Нямат особен толеранс към чувствата на другите. Даже за тях те не са никак важни.
7. В случай, че сте решили да свържте живота си с Близнак, не забравяйте – той никога няма да спре да се заглежда по други обекти, никога няма да надживее пубертета. До края на живота си ще трябва да го обгрижвате, да го придружавате по купони и… да го преобличате, за да не настине.
8. Любовният  живот на Близнака  преминава в едно непрестанно търсене на подходящия партньор. Способни са да обичат едновременно няколко мъже (жени), макар че е трудно да обяснят  как е възможно това. Те искат партньор, който да мълчи, да се съгласява и да ги разбира. И най-вече да  уважава личното им пространство и свобода. Обратното – невъзможно!
9. В тези личности сякаш живеят двама души, с коренно различни характери. Те могат бързо да променят всяко свое решение, независимо дали то се отнася до работата, тоалета или местожителството им.
10. Близнака си сменя настроението през минута. И не знаеш с кой от двамата човеци, живеещи в него говориш. Никога не можеш да си сигурен с тях – изключителната им динамичност и дълбока несигурност карат другите да се съмняват в тях и да им нямат доверие.

Девиз – „Аз мисля”
Елемент – Въздух
Цвят – лилаво и синьо

Известни Близнаци – Анджлина Джоли, Наоми Кембъл, Кайли Миноуг, Брук Шийлдс, Елизабет Хърли. Мерилин Монро, Пол Макартни, Боб Дилън, Вагнер, Р.Щраус, Григ, Пушкин, Платон, Блез Паскал, Томас Юнг, Томас Ман, Данте Алигери, А.К.Дойл, Кришнамурти, Джон Кенеди, Джордж Буш, Че Гевара, Тито, Георги Димитров, Петър Стоянов, Симеон Сакскобурготски, Джони Деп, Том Джоунс, Морган Фрийман, Колин Фарел и др.

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)