Зонта и приятели

16 юни 2016

С много верни приятели, добро настроение, прекрасна музика, хубаво вино и тематичен моно-спектакъл, на 12 юни 2016 Зонта клуб „Света София“ отбеляза с елегантно соаре в уютната обстановка на Adi’s cooc & book две важни събития: представянето на работата на клуба за двугодието 2014г.-2016г. и традиционното предаване на председателството на клуба на всеки две години. За следващия период за президент на Зонта клуб Света София бе избрана г-жа Виктория Стоянова. Тя пое щафетата от една невероятна жена с много голямо сърце – г-жа Албена Димитрова.
През последните дванадесет години клубът подпомага различни благотворителни инициативи насочени към подобряване статута, живота и здравето на жената. Основният фокус е върху здравеопазването и образованието, като неизменна част от подхода към решаване на проблема с женските права. В Зонта клуб „Света София“ вярват, че правата на жените са важни и от първостепенно значение.
За текущите инициативи в България и по света, за бъдещите проекти на Зонта клуб „Света София“, за невероятната женска енергия и за женското приятелство разговаряхме с няколко интересни жени с големи сърца, които успяват заедно да променят света към по-добро.
Чуйте техните разкази! Сигурна съм, че думите им ще разчустват сърцата ви.

оператор: Мартин Илков
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)