Zuhair Murad Haute Couture Show – In Life from First row…

01 февруари 2015

СЕКУНДА, САМО СЕКУНДА IN LIFE, ДА СИ ВЗЕМА ВЪЗДУХ И ПЪРВОТО МИ ИНТЕРВЮ ЩЕ БЪДЕ ЗА ВАС!“
Това каза минути след финала на приказното си шоу безумно талантливият Zuhair Murad… И ето – представяме ви нашия филм за магията, сътворена на подиума от ливанския дизайнер и първото му интервю. „Първо“ поне по две причини: първо интервю за българската медия и първото от всички изобщо дадени интервюта на Зухаир Мурад след шоуто. 

Последният ден от Седмицата на модата в Париж ще се запомни с приказното представяне на Zuhair Murad, чиито  великолепни творения са потенциални хитове за червения килим и за най- бляскавите социални събития по света. 

10931495_10152956435285210_5406958306353493035_n

Седмицата на модата в Париж е не просто една поредна седмица от живота на френската столица, нито поредната седмица на модата от някоя точка на света. Тя е истински специална, дългоочаквана и заредена с неописуема треска. По много причини. От една страна всички тръпнат в очакване какво ще начертаят големите имена в модата за предстоящия сезон, защото всеизвестно е, че столицата на модата е Париж, а френските дизайнери и модни къщи са определящи. Да,  на световната модна сцена има много значими имена и талантливи дизайнери от различни географски точки, но когато става дума за това какво ще кажат големите френски модни къщи и техните креативни екипи, то всички притихват в очакване.

IMGP8871

От друга страна тази седмица е уникална и зарежда парижкия въздух с настроение, живот и особени усещания. От всички страни, от цял свят пристига армия от знаменитости, VIP персони, дизайнери, звезди или просто клиенти на големите брандове. Те са тук не само за да видят на живо дефилетата на големите имена в модата, но и да се срещат помежду си, да се забавляват, да контактуват. И всичко преминава на един дъх, с една уникална динамика, която те замайва до полуда! Емоциите, изненадите и предизвикателствата валят всеки миг.

IMGP8874

Армия от папараци, фотографи, блогъри, модни редактори или просто фенове буквално поставят под обсада входа на всяко едно от модните дефилета. На лов за кадри, за интервю или дори само да се докоснат до любимите знаменитости. Дали успяват?  Ах, суета! Някой ще се похвали ли, че не страда от нея?

IMGP8878

А да се добереш до покана, за да си един от зрителите на живо вътре, в залата на  самия спектакъл…Това наистина е много, много… много трудно. Ето защо със самочувствието на зрители от първи ред на шоуто на Зухаир  Мурат и факта, че In Life бе единствената българска медия, отразила на живо парижката седмица на модата, с удоволствие участваме и в тълпата пред залата и в магията на самия спектакъл. Какво е усещането ли? Неописуемо!

IMGP8907

Изчистените зали на Пале Токио в непосредствена близост до Трокадеро са декорирани в черно. Само черно и нищо друго. И онзи така специално подбран огледален под, който по-късно ще направи моделите триизмерни.  Залата се облива от светкавиците на фотографите, които трескаво снимат специалните персони, блогъри разпитват с микрофони в треска за…Но всичко това изведнъж притихва, защото…IT’S SHOW TIME!

IMGP8936

И когато тази магична приказка свърши, веднага осъзнахме защо именно неговото шоу е избрано да закрие Седмицата на модата в Париж. Зухаир Мурад надмина всички очаквания и сътвори една истинска приказка от дантела, нежност, блясък и красива любов към Нейно величество Жената.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)