Ivaila-Bakalova-Main

Ивайла Бакалова – лице на Sofia Fashion Week 2015

13 август 2015

Топмоделът Ивайла Бакалова прави своето голямо завръщане на българската модна сцена специално за първото издание на Sofia Fashion Week, който ще се проведе от 17 до 19 септември в EFE Hotel Marinela. Тя е лице на третата последна вечер (19 септември), когато посетителите на събитието ще могат да видят всички тоалети в Haute Couture.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова

Ивайла се върна от Дубай специално за фотосесията си. Това е и първата й официална поява след тежкия инцидент, който претърпя в телевизинионното риалити „Къртицата“. Изглеждаща по-ослепително от всякога, манекенката заяви, че няма търпение да дойде септември, за да вземе участие в модното събитие на годината – Sofia Fashion Week.

Самата тя ще бъде и лицето на няколко от световните марки дизайнери, които ще бъдат гости на модното издание и с които Ивайла е личен приятел.

 SFW Faces 01

За Ивайла Бакалова

 

Родена е в град Варна, където завършва френска езикова гимназия след което следва „Маркетинг и реклама“. През 2000 г. печели конкурса „Мис Черно море“ в курортен град

Албена, а през 2001 г. става „Мис България – Вселена 2001″. Взема участие в „Мис Вселена – 2001″ в Пуерто Рико, и „Модел на Вселената“ в Истанбул – 2001 г. Един от най- прeдпочитаните модели за модни сесии, както в България, така и по света. Към настоящия момент Ивайла успешно се реализира в Дубай, където успява да използва харвардското си образование и да развива кариера в областта на бизнеса с луксозни недвижими имоти.

SFW Faces 03

Източник: SFW

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)