2011 Angel Ball To Benefit Gabrielle's Angel Foundation

Ивана пише мемоари за тайните на семейство Тръмп

16 март 2017

Първата съпруга на президента на САЩ Доналд Тръмп – Ивана, пише мемоари, които ще фокусират вниманието върху трите им деца Иванка, Дон и Ерик. Новата книга ще разкрие някои тайни, свързани със семейния им живот. Книгата, озаглавена „Създаването на семейство Тръмп“, трябва да бъде публикувана на 12 септември. В нея ще бъдат представени подробности за младежките години на родената в Чехословакия Ивана, първите й стъпки като манекенка и срещата й с бъдещия американски президент, за когото е омъжена от 1977 г. до 1992 г.

Още по темата: Иванка Тръмп: Да израснеш с фамилията Тръмп (част I)

Книгата обаче ще покаже преди всичко начина, по който тя е отгледала децата си – влиятелната Иванка и синовете Дон и Ерик, които се заеха с бизнес делата на Доналд Тръмп.

В тази „аполитична“ книга 68-годишната Ивана обещава да разкаже как им е обяснила стойността на парите и ги е научила да не лъжат, да не крадат и да уважават другите хора. Тя ще включи също истории за Иванка, Дон и Ерик от детството им до ден днешен, съобщават от БТА.

Още по темата: Иванка Тръмп: Да израснеш с фамилията Тръмп (част II)

След Ивана Доналд Тръмп се ожени за актрисата Марла Мейпълс, от която има дъщеря Тифани, останала по-дискретна в сравнение с Иванка, Дон и Ерик. Доналд и Марла се разведоха след 6-годишен брак. 70-годишният Доналд Тръмп е женен от 2005 г. за Мелания, която е с 24 години по-млада от него, бивша манекенка е като Ивана и е родом от Словения. Те имат син Барън, който ще навърши 11 години на 20 март.

снимка: lifetimetv.co.uk

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)