991-ratio-ivana-trymp

Ивана Тръмп VS Мелания Тръмп – сапунена сага по американски?

10 октомври 2017

Личнияат живот на американският президент е на път да се превърне в сапунен сериал. Да, Мелания е първата дама сега, но очевидно и Ивана Тръмп, първата съпруга има претенции върху това определение. Ивана, макар и на шега се нарече „първа дама„, а сегашната му съпруга - Мелания Тръмп я обвини, че се опитва да привлече вниманието на медиите към себе си.

Още по темата: Забравената екс-първа Ивана Тръмп

Ивана и Доналд Тръмп в доброто старо време

Ивана и Доналд Тръмп в доброто старо време

В интервю за телевизия Ей Би Си Ивана Тръмп, която рекламира книгата си за живота си с Тръмп, каза, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг и има номера на прекия му телефон в Белия дом, съобщиха осведомителните агенции. „Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания„, каза тя.

Още по темата: Мелания Тръмп се превърна в реклама на Словения

И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже всъщност аз съм първата жена на Тръмп. Нали така? Аз съм първата дама„, добави Ивана Тръмп, смеейки се.

Ивана Тръмп с последния си съпруг на Сен Тропе

Ивана Тръмп с последния си съпруг на Сен Тропе

След това тя заяви, че според нея на Мелания й е много трудно да бъде в Белия дом и даде да се разбере, че тя самата отлично би се справила с всичко, което се очаква от една президентска съпруга, но каза, че тя не желае такъв живот, защото иска да е свободна.
Мелания Тръмп винаги успява да впечатли с визията си

Мелания и Доналд Тръмп

Мелания Тръмп не се поколеба да реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам. Тя заяви, че Мелания много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде първа дама. „Тя смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги“, заяви говорителката.

Още по темата: Стилистите са единодушни: Мелания Тръмп показа стил

Ивана Тръмп, която е чехкиня по рождение, се жени за Тръмп през 1977 година и е майка на трите му по-големи деца: Доналд младшиИванка и Ерик. Развеждат се през 1992 г. Тръмп има още две деца: Тифани от втората му съпруга Марла Мейпъл и Барън от Мелания Тръмп, родена в Словения.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)